KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Aktualności

Ślubowanie uczniów klasy pierwszej

„Ślubuję być dobrym Polakiem, dbać o dobre imię swojej klasy i szkoły”. „Będę uczyć się w szkole jak kochać Ojczyznę, jak dla niej pracować, kiedy urosnę”. „Będę starał się być dobrym kolegą, swym zachowaniem i nauką sprawiać radość rodzicom i nauczycielom”. Dnia 13 październik...

Dzień Edukacji Narodowej

W tym roku obchody Dnia Edukacji Narodowej znacznie różniły się od tych z lat poprzednich. Mimo, że nie było tradycyjnej akademii i występów artystycznych to i tak świętowaliśmy. Po prostu inaczej niż zwykle. Już w zeszłym tygodniu każdą klasę odwiedzali przedstawiciele Samorządu Uczniowskiego. Zorganiz...

Konsultacje

02.10.2020

Konsultacje

02.10.2020

W roku szkolnym 2020/2021 konsultacje z nauczycielami odbywają się w każdy pierwszy PONIEDZIAŁEK miesiąca w godzinach 17.30 - 18.30. Ze względu na reżim sanitarny Rodzic/ Opiekun prawny musi zgłosić chęć uczestniczenia w konsultacjach do nauczyciela z danego przedmiotu poprzez dziennik elektroniczny Librus...

Dzień Chłopaka

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Chłopaka....

Powszechny Spis Rolny

Wraz z rozpoczęciem roku szkolnego – 1 września 2020 r. w całym kraju rozpoczął się Powszechny Spis Rolny 2020, który potrwa do 30 listopada 2020 r.

Edukacja z klasą w gminie Koluszki

Celem projektu "Edukacja z klasą w gminie Koluszki"  jest zapobieganie przedwczesnemu kończeniu nauki szkolnej oraz zapewnienie równego dostępu do dobrej jakości kształcenia podstawowego. Harmonogram zajęć projektu "Edukacja z klasą w gminie Koluszki" - Szkoła Podstawowa w Długiem - rok szkolny 2020/2021....

Plan lekcji

31.08.2020

Plan lekcji

31.08.2020

Plan lekcji znajduje się na stronie  https://spd.edupage.org/timetable/ Klikając na zakładkę ODDZIAŁY (KLASY) wybierają Państwo klasę dziecka i pojawia się plan określonej klasy....

Wniosek o przyznanie stypendium szkolnego na rok szkolny 2020/2021...

Rok szkolny 2020/2021

Drodzy Rodzice i OpiekunowieOrganizacja nowego roku szkolnego, na pewno będzie się różniła od poprzednich.Jesteśmy przygotowani na trzy modele edukacyjne: