KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Dyrektor szkoły

  • mgr Joanna Jeżyna - nauczyciel edukacji informatycznej, doradca zawodowy, nauczyciel wychowania do życia w rodzinie

Nauczyciele

  • mgr Anna Kłosińska – wychowawca OP, opiekun świetlicy

  • mgr Teresa Antosiak – wychowawca klasy I, opiekun świetlicy

  • mgr Marlena Bednarek – wychowawca klasy II, nauczyciel języka angielskiego

  • mgr Wioletta Pietrzyk – wychowawca klasy III

  • mgr Katarzyna Winkiel – wychowawca klasy IV, nauczyciel wychowania fizycznego

  • mgr Agnieszka Szyk – wychowawca klasy V, nauczyciel języka polskiego

  • mgr Marta Lewandowska - wychowawca klasy VI, nauczyciel historii

  • mgr Agnieszka Karlińska – wychowawca klasy VII, nauczyciel matematyki i fizyki

  • mgr Agnieszka Magiera - Jędrzejewska – wychowawca klasy VIII, nauczyciel wspomagający, pedagog szkolny

  • mgr Dariusz Borkowski - nauczyciel wychowania do życia w rodzinie

  • mgr Hanna Bartyzel - nauczyciel plastyki, edukacji plastycznej w kl. I-III, techniki, opiekun świetlicy

  • mgr Magdalena Bąk - nauczyciel biologii, nauczyciel wspomagający

  • mgr Izabela Cieślak - nauczyciel wspomagający

  • mgr Marek Jeżyna – nauczyciel informatyki

  • mgr Bogusława Krupińska-Kowalik – nauczyciel języka angielskiego, zajęcia rewalidacyjne

  • mgr Małgorzata Kujawa - biblioteka

  • mgr Jerzy Pecyna - nauczyciel przedmiotu Edukacja dla bezpieczeństwa

  • mgr Jolanta Piasecka - nauczyciel języka niemieckiego

  • mgr Katarzyna Puchała-Kobus - nauczyciel religii

  • mgr Jolanta Rozmarynowska – nauczyciel muzyki

  • mgr inż. Jarosław Rzesiewski - nauczyciel chemii

  • mgr Agnieszka Sławińska - nauczyciel logopeda

  • mgr Grażyna Sobieszek - nauczyciel przyrody i geografii

  • mgr Krzysztof Witkowski - nauczyciel wiedzy o społeczeństwie